Skip to content

Merrni kontrollin e plotë të shtëpisë tuaj

3a Projekt

Zgjidhje të mençura për shtëpinë tuaj

SMART SERVICES

Kontrolli i ndriçimit

Rregullo klimën

Eko Energji

Siguria e shtëpisë

RRETH KOMPANISË

Ne e ofrojmë sherbime profesionale dhe lehtë të menaxhueshme

Ne jemi 3A-PROJEKT  nje kompani qe merret me:
* instalime ,
* testime, 
* projektime elektrike.
Gjithashtu bejm edhe instalime e sistemit intelegjent SmartHome.
Veprimtaria jonë fillon qe nga viti 2013.
Ne ofrojme keto testime te instalimeve elektrike sipas standardit IEC:
*Matja e reszistences së izolimit të kabllove IEC(EN) 61557-2
*Matja e impedancës(rezistenca) e lakut IEC(EN) 61557-3
*Pakputshmëria (kontuniteti) I përquesit mbrojtës IEC 615157-4
*Matja e rezistencës së tokëzimit mbrojtës IEC(EN) 61557-5
*Shqyrtimi I FID-kontaktorit IEC(EN) 61557-6

3AProjekt SmartHome ju mundëson që në çdo kohë të keni në kontroll dhe monitorim te funksioneve të rëndësishme të cilat do t’ua lehtësojnë jetën, kursejnë energjinë dhe të jeni të informuar në cdo kohë se cfarë po ndodhë në shtëpinë tuaj dhe ta kontrolloni atë në mënyre efikase dhe të lehtë.

SI FUNKSIONON?

Mënyra të lehta për ta kontrolluar shtëpinë tuaj

Motion Sensors

Voice Control

Mobile App

Home Control

ÇFARË THONË PËR NE?

KLIENT TË KËNAQUR

Ju lumte per punen! Komplimente nga ekipi "Beso Ne Mua"
Nexha Gjema
Prill 11, 2019
Respekt për punën!
Xhelal Bislimi
Qershor 20, 2020
Pune perfekte nga ekipa, suksese te metutjeshme!
Drita Shala
Nentor 10, 2020
TESTIMONIALS

POSTIMET E FUNDIT

Facebook

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException Subcode: 460
emo-logo
donner
oliver veber
tauinta
logo1234
albi
TECH PARTNERS
Play Video